top of page

TÉMAKÖRÖK

Önöknek:

  • Mikro- és kisvállalkozások

  • Középvállalkozások

  • Nagyvállalatok

  • Magánszemélyek

  • Önkormányzatok

  • Egyéni vállalkozók

Vállakozások

VAN IDEJE A JÖVŐJÉRE?

Mert nekünk vannak témáink arra, hogy megtaláljuk az Önnek fontos forrásokat:

VÁLLALKOZÁSOKNAK

Sustainable Energy

Energetikai beruházás, korszerűsítés

Fűtéskorszerűsítés, energia hatékonyságot növelő és megújuló energia felhasználásának növelését célzó pályázatok, energetikai és megújuló-energetikai berendezések, eszközök telepítése, vissza nem terítendő energetikai támogatások.

Computer Robot

Innováció, kutatás-fejlesztés

Termék-, és szolgáltatásfejlesztés, technológiaátadás, társadalmi innováció, ökoinnováció, hálózatépítés, klaszterekbe és az intelligens specializáció általi nyílt innovációba történő beruházások, továbbá a technológiai és alkalmazott kutatás, a kísérleti

programok, a korai termékhitelesítési intézkedések, az alaptechnológiák fejlett gyártási kapacitásának és próbagyártásának támogatása, valamint az általános célú technológiák terjesztése.

Stock Market Graph

Kereskedelmi, piacfejlesztési, külpiaci megjelenési, marketing célú pályázatok

Kutatás, kereskedelmi ambíciók életképességének felmérése a nemzetközi piacon, megvalósíthatósági tanulmányok.

Car Factory

Eszközbeszerzési, gépbeszerzési pályázatok

Eszközbeszerzések és támogatásuk, gép- és eszközállomány bővítése, modernizálása, korszerűsítése a gazdasági fejlődés elősegítésére a versenyképesség javítására. 

Under Construction

Telephely vásárlás, fejlesztés

Vállalkozások versenyképességének növelése, versenyképesség feltételeinek megteremtése, termelési kapacitásának bővítése, modern eszköz-, és gépparkok, már meglévő, illetve új telephelyek kialakítása, korszerű technológiák, gépi berendezések, gyártási infrastruktúra kialakítása.

Agriculture

Mezőgazdasági támogatások

A hazai mezőgazdaság fejlődéséhez, fejlesztéséhez, modernizációjához, hatékonyabbá tételéhez. Az agrár pályázatok elsősorban a mezőgazdaságban dolgozók versenyképességének javítása és a helyi gazdaságok erősítése, a fiatal mezőgazdasági termelők gazdaságainak fejlesztése, valamint a vidéki munkahelyek megőrzése és új munkahelyek teremtése. A vidékfejlesztési pályázatok fő fókusza, a területi különbségek csökkentése, ezen belül is az elmaradottabb térségek felzárkóztatása. A pályázati felhívások elsősorban az alábbi mezőgazdasági területekre fókuszálnak: állattenyésztési ágazat (pl. háztáji állattartás támogatása), mezőgazdasági,

kertészeti ágazat, szántóföldi növénytermesztés).

Computers

Informatikai pályázatok

Új eszközök, gépek beszerzése, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítása, ingatlan beruházás (építés, korszerűsítés, átalakítás, bővítés), IT fejlesztések (szoftver és számítástechnikai eszközök beszerzése), képzések, gyártási licenc, gyártási know-how beszerzések, immateriális javak beszerzése.

Village Houses

Falusi turizmus pályázatok

Elsősorban a kiemelt turisztikai térségekben szálláshelyek fejlesztésének támogatása, valamint a vidéki magánszálláshelyek fejlesztése, továbbá szállodafejlesztésekkel kapcsolatos támogatások.

Solar Panels

Megújuló energia, napelem

Támogatások napelem rendszer, napkollektor, hőszivattyú, biomassza, illetve további megújuló energia felhasználásának növelése érdekében.

s.png

Széchenyi Plusz 2020 pályázatok 

GINOP Plusz, EFOP Plusz, VEKOP Plusz, stb.

European Parliament

Európai uniós pályázatok az Európai Unió által kiírt támogatási források, angol nyelvű pályázati kiírások

Credit Card

Hitelek

Vállalkozói hitelek, akcelerátor programok, inkubátor programok, egyéb vállalkozásfejlesztési és tőkebevonási lehetőségek.

Magánszemélyeknek

MAGÁNSZEMÉLYEKNEK

Family house

Családi ház felújításának, és lakásfelújítási támogatás 

Tetőcsere, nyílászáró, fűtéskorszerűsítés

Coffee Shop Owner

Új vállalkozás indításának támogatása

Pályázatok a vállalkozás indításának támogatására, vállalkozóvá válás támogatása

Digital Stove

Otthon melege program pályázatok 

Háztartási nagygépcsere, mosógépcsere, hűtőgépcsere, 

Art Gallery

Rajzpályázatok

Rajz, grafikai, logópályázatok, 

Photographer Checking Pictures
Solar Panels

Energetikai pályázatok

Fűtéskorszerűsítés a lakóépületek energia hatékonyságának növelését célzó támogatások, megújuló energia felhasználásának növelése.

Open Book

Irodalmi pályázatok

Irodalmi pályázatok, verspályázatok, és novellapályázatok

Fotópályázatok

Neighborhood

Társasházi pályázatok

Társasházak és lakásszövetkezetek számára üzemeltetés hatékonyabbá, biztonságosabbá, fenntarthatóbbá tétele, illetve jobb minőségű közösségi terek kialakítása, környezettudatosabbá tételt célzó beruházások (szelektív hulladékgyűjtés, tárolás), fejlesztések

bottom of page