top of page

AZ ÖN SIKERÉRE PÁLYÁZUNK!
VELÜNK TART?...

Gondolkodjunk együtt! Másképpen...

Pályázatfigyelés

Napi szintű, naprakész információkkal segítjük munkáját. Folyamatosan figyeljük az összes magyar, illetve EU-s pályázatok kiírásait, és monitorozzuk a lehetőségeket. Semmi nem kerüli el a figyelmünket...

Pályázatírás

Ha megtaláltuk az Önt érdeklő pályázatot, abban az esetben teljes körűen elkészítjük az összes olyan dokumentációt, ami a sikeres pályázat benyújtás feltétele. Komplex pályázatírást csinálunk Önnek...

Projekt kezelés

Nyertes pályázat esetén sem ér feltétlenül véget a munka. Igény esetén a sikeres pályázatok utókövetését is ránk bízhatja. Ismerjük a pályázati feltételeket és Önt is felkészítjük ezekre...

A Future Direction elképzelése a közös munkáról...

Küldetésünk, hogy segítsük ügyfeleinket abban, hogy a legsikeresebbek legyenek a magyar kormány által biztosított források az uniós finanszírozást kereső vállalkozások között.

FD_Metal.png

Célunk, hogy az ügyfelek egyedi igényeihez igazodva új és rendelkezésre álló forrásokat keressünk, hatékony szolgáltatásokkal nyújtsunk segítséget, hogy ügyfeleinket megkíméljük a folyamat során a felesleges erőfeszítéstől, és segítsük őket abban, hogy sikeresek legyenek céljaik megvalósításában, hogy hozzájáruljanak jövőbeli fenntartható fejlődésükhöz.

Tovább

MUNKAMÓDSZEREINK

Célunk a reális projektfinanszírozási források felkutatása a sikeres fejlesztés támogatásának biztosítása érdekében;

Ügyfeleinket a pályázati folyamat kezdetétől, az előkészítésen keresztül egészen a megvalósítási projekt átadásáig megfelelő információkkal látjuk el.

A határidők betartását komolyan vesszük, valamint segítjük ügyfeleinket a munkafolyamat során;

Ügyfélbarát, költséghatékony munkamódszereket alkalmazunk, kifinomult, praktikus és hasznos eszközökkel együtt.

TARTJUK ÖNNEL A TEMPÓT!

Tud követni?...

Business Meeting
Solar Panels on Rooftop

SIKER

Versenyképes árazásunk hozzájárul az ügyfelek sikeréhez, mivel díjaink a sikertényező és a projekt mérete alapján alakulnak.

Áraink

SEGÍTÜNK

ügyfeleinknek, hogy sikeresek legyenek a pályázatokkal, azáltal, hogy átvezetjük őket a kihívásokkal teli időszakokon. 

Határozottan hiszünk abban, hogy az Európai Unió és a magyar kormány által biztosított források felhasználása szilárd hozzájárulás ahhoz, hogy segítsük a pályázókat sikeres projektek megvalósításában, amelyek hozzájárulnak a gazdasági eredmények növeléséhez. Felajánljuk segítségünket ügyfeleinknek, hiszen hiszünk abban, hogy a pályázati lépéseken keresztül regionális növekedés érhető el, és ezek az eredmények hozzájárulnak hazánk versenyhelyzetének javításához is.

A lehetetlen nem a felső határ, hanem a kiindulópont a továbblépésre.”

Moldova György

bottom of page